The place to be: de oude vismijn

Goede sfeer? Gezelligheid? Mooi uitzicht? Vriendelijk personeel? Lekker eten? Tip: de oude vismijn in Gent

Deze week zocht ik (online) uren naar een restaurant waar ik met plezier kon gaan eten. Met plezier eten en op restaurant gaan zijn twee zaken die voor mij vaak niet te verzoenen zijn. Na het screenen van alle menu’s, tientallen keren de overweging te maken om te bellen en vooral heel hard te stressen, zette ik uiteindelijk de stap.

“De oude vismijn in Gent, goeiemorgen.”

“Goeiemorgen, ik zou graag een tafel voor drie personen reserveren voor komende zondag om 12u. Ik heb zelf veel voedingsallergieën, dus ik vroeg me af of u hiermee rekening kunt houden?”

“Natuurlijk, geen probleem. Stuurt u ons een mailtje met een overzicht zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden?”

En bam, ’t was al in de sjakos! Zo simpel was datgene wat ik (in mijn hoofd) zo moeilijk had gemaakt.

Ik genoot van de gegrilde zalmfilet met kervelwortelzalf, gebakken aardappelen en fijne groenten. Enkel de bearnaisesaus moest ik achterwege laten en de broccoli werd vervangen door venkel. Ik heb met heel veel smaak en zonder stress gegeten. De ober kwam zich zelfs nog verontschuldigen omdat ze geen glutenvrij brood hadden.

De oude vismijn, you’ll see me back!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s