Kijk in je eigen bord!

Wat ik zo gigantisch vervelend vind, is het feit dat mensen zo vaak naar mijn eten staren met zo’n blik van “wat is dat voor rare dingen die jij eet?” of “amaai, dat ziet er gelijk speciaal uit”. In mijn bord ligt er nochtans altijd iets lekkers. (Het is namelijk niet omdat ik allergisch ben dat ik smaakloos eet.)

Ik moet wel toegeven; mijn brood ziet er iets compacter uit dan ander brood en soms eet ik iets wat je niet alledaags op ieders bord vindt.  Het feit dat mensen weten dat ik “anders” eten moet, lokt soms rare, vervelende en kwetsende reacties uit. Ik weet ook wel dat dat (meestal) niet slecht bedoeld is, maar zulke reacties drukken me wel steeds met de neus op het feit dat ik anders eten moet. Dan voelen mijn allergieën echt als een beperking.

Just saying!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s