Zij die moeten rusten, groeten u

Het is zover, ik ben het al beu om het kalm aan te doen. De dokter schreef me tien dagen platte rust voor, maar ik hoop dat ik na het weekend toch weer (kalm weliswaar, geen paniek) aan de slag kan. Momenteel heb ik geen pijn als ik lig, niet beweeg en er geen kramp passeert. Recepten posten zit er momenteel niet in, ik word al misselijk als ik eraan denk. Het enige waar ik momenteel zin in heb, is wortelpuree. Dus: op het menu staat wortelpuree! Dat is altijd zo als ik ziek ben, dan wil ik enkel maar wortelpuree, er is geen verklaring voor.

Ik wandel als een oud vrouwtje met een scheefgegroeide ruggengraat en ik ga in slow-motion over van de ene positie (staan) tot de andere positie (zitten… liggen). In mijn hoofd ben ik al tien keer naar de vinyasa yoga les geweest en ik ging al elk uur joggen. Mentale sport, ’t is eens iets anders.

Dat die buik van me maar snel weer de oude is! Ik vind dit niet fijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s