Booja Booja

Neen, het is geen magische kreet waarmee ik je vervloek. De handelsfirma ‘Booja-Booja’ maakt heerlijke truffels die (bijna) allemaal allergievriendelijk voor me zijn.

Ik kreeg met Kerst een doosje champagne truffels cadeau van een vriendin die in Londen werkt en woont. Twaalf truffels om te genieten! De eerste at ik diezelfde dag nog op.

Ondertussen zijn er al tien truffels op (want o ja, ik heb weer trek dus ik at er daarnet nog ééntje) en plan ik een weekendje naar Londen. Natuurlijk niet met de prioriteit om truffels te kopen (al behoort dat wel tot de planning), want die kan ik ook online bestellen. Ik ga mijn allerliefste vriendin nog eens in levende lijve gaan bedanken voor het truffelgenot dat ze me bezorgde!

Booja booja, enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s