Mjummie in my tummy

(Zoek de fout!)

Chef Pieter deed zijn best en bezorgde me een smaakvolle namiddag. We startten met een glaasje cava met daarbij een hapje van verse garnalen en pijnboompitten, boontjes en sinaasappel. Als voorgerecht genoot ik van een lekkere tartaar van zalm en coquilles. Een groot stuk heilbotfilet in het gezelschap van natuuraardappelen en allerlei groentjes en afgewerkt met een mosterdsaus kon me bekoren als hoofdgerecht. En last but not least: een bolletje passievruchtsorbet en een bolletje kokossorbet (mijn favoriet) met fruit erbij. Natuurlijk genoot ik van een heerlijk glas witte wijn bij al dit lekkers en sloten we de namiddag af met een koffie én een theetje.

Bedankt chef om allergievriendelijk te koken!

Vond je de fout? Inderdaad, de aardbeien deelde ik uit. Die zou ik mijn dag niet laten verpesten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s