Puur “Lokaal” genot

Dag lezers, ik ben terug van even weggeweest. Nadat een griepachtig virus me enkele dagen in bed hield (op gezondheidsvlak heb ik de laatste weken wat ongeluk), mocht ik gisterenavond uit eten met mijn broer (op zijn kosten, hoera!). Place 2B: Lokaal! In een eerdere post schreef ik al over dit vegetarisch/veganistisch theehuis/restaurant in Gent. Ik vroeg enkele dagen op voorhand of we een tafeltje konden reserveren en stuurde nog eens mijn allergieoverzicht door. “Het lijstje hangt nog aan mijn bord”, werd geantwoord. Super!

Ik dronk een detox-thee (om de laatste kiemen ook mijn lichaam uit te jagen). Alleen al voor het (voor mij) ingenieuze theekan-systeem, de schattige tasjes en de overheerlijke thee zou ik er iedere dag willen gaan. Als je een theetje bestelt, heb je recht op een re-fill. Dubbel genieten dus!

Wat had ik verwacht? Een groentengratin, zoals de vorige keer. Maar neen, kok Arno maakte een nieuw gerecht voor me: een pannenkoek van kikkererwtenmeel met bataat, wortel, rode biet en spitskool. Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten van het gerecht dat er niet alleen fantastisch uitzag maar ook heerlijk smaakte.

Ik kijk er alvast naar uit om terug te gaan! Bedankt, Arno van Lokaal :)!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s