Een vriendelijke paashaas

Sinds een jaar weet ik dat ik GEEN allergie heb voor cacao. Ik kan dus zwarte chocolade eten en dat vind ik heerlijk!

Een voorwaarde waaraan deze chocolade moet voldoen is: geen sojalecithine als ingrediënt (aangezien ik wel allergisch ben aan soja). In de gewone supermarkt vind ik zo’n zwarte chocolade. In de biowinkels (Origino, Biovita, Bioshop) kwam ik de voorbije weken allergievriendelijke paasfiguren tegen. Ik kon het niet laten om er te kopen en al eens te proeven. De paasfiguren bevatten enkel cacaomassa, suiker en cacaoboter, heel vriendelijke paashazen dus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s