Sfeer & smaak @ Mykene

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Na een teleurstellend telefoontje naar een ander restaurant in Leuven kwam ik bij restaurant Mykene uit (dankzij het opzoekingswerk van mijn tante). De eigenaar was heel vriendelijk en verzekerde me dat ik welkom was.

Met de zon op onze snoet zaten we gezellig en goed. Ik genoot van een paprika gevuld met rijst, geitenkaas, pijnboompitten en pepers en afgewerkt met peper. De sojabonen liet de kok achterwege speciaal voor mij.

De zoete zonde werd een assortiment sorbet: appel, citroen, meloen en kers.

Een gezellig en heerlijke namiddag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s