Yummy Yanko

Na een geslaagde miniconferentie gingen we tafelen met de collega’s in de Yanko in Gent. In het oude hemelhoge pakhuis aan de Henleykaai, vroeger gebruikt als staanplaats voor paarden en ooit nog een tegelfabriekje, genoot ik van lekker gekruide scampi’s gebakken in olijfolie als voorgerecht. Een groot stuk zalm gebakken in olijfolie met gestoofde wintergroenten (tomaat, witloof, snijboon) versierde mijn bord tijdens het hoofdgerecht. Enorm lekker, enorm gezellig, maar vooral enorm vriendelijk en begripvol personeel.

Bedankt, Yanko!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s