Dank voor uw begrip

“Ze moet dat maar leren eten”, “er zit maar een klein beetje allergeen in, dat is toch niet erg”, “wat is zij zindelijk”, “dat is moeilijk doen”, “ze is eigenlijk wel een trunte é”… allemaal reacties die ik moet verteren. En dat verteren gaat niet altijd even gemakkelijk, zeker niet met zo’n moeilijk maagdarmstelstel als het mijne.

Mijn allergieën zijn geen keuze. Ik zou graag alles willen eten, zindelijk ben ik niet. Ik word gewoon ziek als ik die allergenen eet. Dank voor uw begrip.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s