Zelfs taart? Zelfs taart!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het voorbije weekend zocht ik een vriendin op die in Uxbridge woont & werkt. Het was een zalig weekendje weg waar ik me amper zorgen moest maken over allergenen.

We verkenden East London waar ik versteld stond van het ruime aanbod aan allergievriendelijke voeding. Zo kon ik op een food market kiezen tussen drie soorten vegan taart. Ik koos een raw food taart op basis van kokosrasp, cashewboter met frambozen en vanille. De man aan dit kraam kon mij perfect vertellen welke ingrediënten welke taart bevatte.

In ieder koffie/thee/eethuisje waar we binnenstapten konden we de allergenenkaart inkijken. Mijn lieve vriendin verraste me tijdens teatime met lekkere tussendoortjes.

We maakten de ene dag een heerlijke zeevruchtenschotel en de andere dag een lekkere pasta pesto.

Laure zorgde voor een heerlijk ontbijt met een verse smoothie, glutenvrije cornflakes op basis van boekweit-, quinoa-, maïs- en rijstmeel en geitenyoghurt. Natuurlijk wil ik ook Stijns lekkere koffie niet vergeten!

Op de terugreis hadden we een knabbelpakketje mee met dank aan Laure!

Was het begrip voor voedingsallergieën maar in elke stad, in elk dorp, bij iedereen zo groot!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s