Zoete zondes

Zoete zonde 1 van deze week: zelfgemaakte allergievriendelijke witte chocolademelk. Ik verlang al even naar witte chocomelk en ik besloot dat mijn allergieën me niet tegen konden houden. Ik kocht witte rijstmelkchocolade. Deze chocolade is gluten-, lactose-, soja-, en …-vrij. Ik loste een beetje chocolade op in een tas warme lactosevrije melk en bekwam een heerlijke witte chocolademelk. Smullen maar!

Zoete zonde 2 van de week: True Beans stond al even op mijn teproberenkoffiehuisjesinGent-lijstje, dus ik trok er heen met een vriendin. Op de kaart stond een vegan chocolate fudge die ik kon eten (ingrediënten: dadels, pecan, cashew, cacao en ahornsiroop). Deze reep smaakte niet naar taart, ook niet naar een koek, maar ik vond het gewoon fijn om ook iets zoets mee te eten. En ik ben echt dol op het servies en het interieur van True Beans: goud en hout!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s