Lactosevrij roomijs

Vorig jaar zond ik een mailtje naar de contactpersoon van het merk Dilea (productie van lactosevrije zuivelproducten) met de vraag of er (ooit) lactosevrij roomijs op de markt zou komen. “We zijn op zoek naar de juiste samenstelling voor lactosevrij roomijs”, kreeg ik toen als antwoord. Ja, ik kan sorbet eten en dat is lekker, maar toch niet hetzelfde als roomijs. Ik vind sorbet fruitig en ook wel plakkerig, maar niet te vergelijken met roomijs. Professor Grunschnabels ijs komt al wat meer in de buurt, maar is toch ook niet gelijk te stellen met roomijs. Dilea’s ijs is dit wel: getest en goedgekeurd!

Vanille Ijsroom Dilea Zero Lactose

Sinds enkele weken vind je lactose-, gluten-, soja-, ei- en ‘alles-waar-ik-allergisch-aan ben’-vrij ijs in de supermarkt van het merk Dilea. Ik besloot mezelf te verwennen met een stukje brownie op basis van bataat (voor het recept: klik hier, mijn nieuwe favoriete tussendoortje!), een bolletje van dat ijs en de zon op mijn snoet. Zaaalig!

IMG_20150517_195541[1]

Advertenties

Een gedachte over “Lactosevrij roomijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s