Biota in Gent

Voor het eerst ging ik eten in het recent geopende (eerste) glutenvrije restaurant in Gent: Biota. Op voorhand stuurde ik de uitbaatsters een berichtje met de vraag of ik er welkom was. Het restaurant is dan wel glutenvrij, maar voor mij zijn er nog allergenen van tel. Ik werd met open armen ontvangen. Aline maakte een heerlijke pastaschotel voor me met gluten-, ei-, lactose- en sojavrije pasta, een saus van gekarameliseerde wortel, geroosterde paprika en kerstomaten en afgewerkt met veganistische kokoskaas. De kaas staat op mijn winkellijstje, wat een verrassende smaak! Heerlijk, allergievriendelijk en budgetvriendelijk, meer kan ik me niet wensen: Biota, ik kom terug!

20150611_121830[1]

Advertenties

Een gedachte over “Biota in Gent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s