Lunch @ Pluk @ A’dam

IMG_20150622_085204[1]

In één van de gezellige negen straatjes in Amsterdam konden we in Pluk onze eigen salade samenstellen voor de prijs van 9.50 euro. Weeral (zoals in Leiden) at ik een salade die eigenlijk geen rauwe groenten bevatte (behalve dan de rucola waaraan ik me toch niet waagde). Ik kon kiezen tussen twee basics (ik koos voor quinoa en linzen), vijf toppings (feta kaas, watermeloen, gerookte zalm gemarineerd in rode bietensap, avocado en gegrilde courgette) en een dressing (ik koos voor de veilige olijfolie). Ons lunchuurtje in dit gezellige eethuisje inspireerde me enorm. Gratis water (met een citrussmaakje) konden we bijtanken aan de bar, een framboosje mochten we meepikken terwijl we onze bestelling plaatsten en afrekenden en de ruimte ademde gezondheid uit. (Na)genieten maar…

IMG_20150622_085115[1]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s