Flexibele frambozen

Er zijn zo van die mensen die overal ketchup bij eten of die zweren bij mosterd bij elke maaltijd. Laten we van een kat een koe maken: ik ben de laatste tijd nogal heel erg zot van frambozen! Vroeger at ik dagelijks een kiwi. Deze fruitsoort werd echter anderhalf jaar geleden gedegradeerd van favoriete stuk fruit naar allergisch stuk fruit. De dagelijkse kiwi heb ik vervangen door een dagelijkse portie frambozen (weliswaar uit de diepvries, want het zou anders een te duur grapje worden).

Ik vroeg me enkele dagen geleden af of frambozen ook bij een warme maaltijd zouden passen. Getest en goedgekeurd! Zo at ik ze de voorbije week al eens bij courgetti, geroosterde tomaten, geitenkaas, bacilicum, pijnboompitten en combineerde ik zo ook al eens met quinoa, kip, geroosterde tomaten, geroosterde radijzen, jeneverbessen en verse kruiden uit de tuin (oregano, peterselie). Zeker eens proberen, ik ben alvast verkocht!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s