Vernieuwend voedsel!

De voorbije week vond ik zalig, zeker ook op het vlak van mijn allergieën. Er werd niet enkel superlekker en onverwachts gekookt voor me (bedankt Nele & Trees), ik dronk ook mijn eerste glutenvrij bier (bedankt Hannah & Valentijn), at glutenvrije frietjes en proefde voor het eerst van de allergievriendelijke choco van het Boerinneke (gluten-, lactose- en sojavrij). Fan-tas-tisch!

Advertenties

Een gedachte over “Vernieuwend voedsel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s