Den olifant

Wat een fijn weekend heb ik achter de rug zeg! We gingen met de oudleiding van VKSJ Roeselare (excuseer, KSA Roobaert, ik ben de naamsverandering nog niet gewoon) op weekend in Ieper. We verbleven in jeugdverblijfcentrum de Kaai, op enkele minuten stappen van centrum Ieper.

Een gezellige vrijdagavond, een stevige wandeling door de Blankaart en een ontspannen maar ook wel competitieve activiteit later gingen we zaterdagavond uit eten. The place to be in Ieper? Den olifant, een eetcafé in een aangenaam en hip decor dat elke week een ander menu aanbiedt.

Ik vroeg vooraf, via e-mail, of er rekening kon worden gehouden met mijn allergieën. “Geen probleem”.

Het was inderdaad geen probleem. Ik genoot, net als veel van mijn vriendinnen, van een heerlijke opgevulde paprika, maar dan wel “op maat”. Aangezien ik geen brood kon eten, maakte de kok lekkere verse frietjes. Genieten!

Den olifant, ik kom zeker en vast nog terug.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s