Zou het echt?

Exact een week na dit blogbericht gaat het matig tot behoorlijk met een geleidelijke evolutie die zich positief evolueert. Jawel, ik voel me al een week goed. Ik heb MEER energie en MINDER pijn, een combinatie om U (met hoofdletter jawel) tegen te zeggen. De dokter en osteopaat keken de voorbije week bedenkelijk toen ik zei dat ik al enkele dagen geen pijn had (oké, ik geef het toe, nog wel een beetje, maar echt wel veel minder overheersend).

Ik voel me een ander mens (en vooral weer meer Heleen). Het is weken tot maanden geleden dat ik me zo goed voelde. Ik wil het van de daken schreeuwen, maar doe dat toch maar niet. Dag per dag, en elke goede dag geeft me bakken energie. Ik heb weer zin om uitstapjes te doen (en doe dat dan ook). Aan mijn dieet verandert er natuurlijk (nog?) niets, maar doordat ik weer energie heb, is het wel makkelijker om ermee om te gaan.

Zouden de supplementen en medicatie, de rust en het strenge dieet eindelijk opleveren? Is er echt wel sprake van een geleidelijke evolutie die zich positief evolueert? Ik.Hoop.Het.Zo.Hard.

Mijn lieve vrienden en familie wijzen me er meermaals op dat ik nu niet in ‘overdrive’ mag gaan (een probleem dat zich in het verleden wel vaker bij me voordeed als ik me even beter voelde). Het is goed dat ze me erop wijzen, maar ik ben me er zelf ook heel bewust van. De voorbije zeven weken heb ik geleerd hoe belangrijk zelfzorg is en dat mijn gezondheid boven alles gaat (al vind ik dit in de praktijk soms nog moeilijk toe te passen, want hé, ik vind mijn werk ook héél belangrijk en kriskras ook natuurlijk, en ik wil dit en dat en dit en dat ook goed doen).

Ik heb nog een week de tijd om mijn batterijen zo goed mogelijk op te laden, want volgende week maandag herneem ik mijn werk (en eerlijk waar, ik verlang een beetje). Duimen jullie mee dat ik echt wel een stap vooruit heb gezet op gezondheidsvlak?

spelen

Advertenties

Een gedachte over “Zou het echt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s