Het gouden hoofd

Ik had deze week dubbel geluk. Naast het etentje met de collega’s in ristorante ventura kon ik ook mee gaan eten met de kriskras reisbegeleiders. Aline, een goede vriendin, besloot dat ik dit keer verrast mocht worden. Daarom nam zij contact op met het restaurant het Gouden Hoofd in Gent. Ze bracht hen op de hoogte van mijn voedingsallergieen en -intoleranties.

Ik werd inderdaad verrast. De kok legde me in detail uit hoe mijn maaltijd bereid was. Ik kon daardoor zonder zorgen genieten van de ovengeroosterde parelhoen met quinoa en snijbiet. Het begin van een zalige avond was ingezet!

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s